ARCHITECTURE +
LANDSCAPE +
INTERIOR DESIGN +
PRODUCT DESIGN +
STUDIO BASED IN ISTANBUL



FEATURED
OFFICE
WORK



 

Apartman Belkıs
Evliya Çelebi, Şimal sokak No.3B
Beyoğlu  34430 / ISTANBUL.

info@normal.com.tr

career@normal.com.tr


Copyright © Normal 2024
All rights reserved
.



ZERO ZERO



Client: Zero Zero
Area: 190 sqm
Location: Istanbul, Turkey
Type: Interior design
Status: Completed
Year: 2018



Designed in collaboration with local architect, Gianantonio Martelli, Zero Zero stands as a striking tattoo parlor nestled within the heart of Trento, located in Northern Italy. Set against the backdrop of a historic coffee stock factory, this establishment embraces a sleek and minimalist aesthetic. The expansive windows not only flood the retail space with natural light but also create an inviting, cozy ambiance, beautifully counterbalancing the cool, minimalist design.
--
Gianantonio Martelli ile işbirliği içinde tasarlanan Zero Zero, Trento'nun (İtalya) kalbinde yer alan etkileyici bir dövme salonu olarak öne çıkıyor. Tarihi bir kahve stok fabrikasının arka planına karşı konumlandırılan bu mekan, şık ve minimalist bir estetiği benimsemektedir. Geniş pencereler, sadece perakende alanını doğal ışıkla doldurmakla kalmaz, aynı zamanda davetkar ve rahat bir ambiyans yaratır, serin, minimalist tasarımı güzel bir denge oluşturur.




The interior design unfolds as a captivating tale of rejuvenating an antiquated coffee storage space. The decision to repurpose this location led us to preserve the original concrete flooring and expansive windows, strategically harnessed to optimize natural lighting. Emphasizing steel throughout the design, we aimed to evoke an aseptic and pristine environment, a crucial aspect for a tattoo shop. A source of particular pride is our restroom, enveloped entirely in stainless steel and thoughtfully crafted as a unisex washroom, embodying both functionality and aesthetics. İç mimari tasarımı, eski bir kahve depo alanının canlandırılma hikayesi olarak ortaya çıkıyor. Bu konumu tekrar kullanma kararı, doğal aydınlatmayı en üst düzeye çıkarmak amacıyla orijinal beton zeminini ve geniş pencereleri korumamıza yol açtı. Tasarımın her aşamasında çeliğe vurgu yaparak, antiseptik ve temiz bir ortamı çağrıştırmayı amaçladık, bu da bir dövme salonu için hayati bir unsurdur. Özel bir gurur kaynağımız ise tamamen paslanmaz çelikle kaplı olan ve uniseks bir tuvalet olarak tasarlanmış olan banyomuz, işlevselliği ve estetiği bir araya getirerek öne çıkıyor.



BACK TO WORKS